Utlysning av stilling som Undervisningsinspektør

Ryenberget skole søker en engasjert, faglig dyktig og utviklingsorientert undervisningsinspektør, som ønsker å drive en kristen friskole i hovedstaden.

Du er en leder som kan lede lærere, styrke lærerprofesjonen og administrere skolehverdagen. Du setter alltid elevens læring i fokus, er glad i utfordringer og er løsningsorientert.

Ansatte ved Ryenberget skole må kunne identifisere seg med, og aktivt være med å virkeliggjøre formålet og det kristne verdigrunnlaget for skolen, slik dette er uttrykt i skolens verdidokument.

Som en del av skolens lederteam vil du samarbeide tett med rektor og assisterende rektor. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være personalansvar, administrative oppgaver, koordinering av det daglige undervisningstilbudet, internkontroll og noe undervisning.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Pedagogisk kompetanse
  • Lederkompetanse
  • Kjennskap til eller erfaring fra kristen friskole
  • God gjennomføringsevne
  • Ledererfaring
  • Undervisningserfaring fra grunnskolen
  • Stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner
  • Initiativrik, strukturert og selvstendig
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
  • Personlig egnethet tillegges stor vekt

Vi tilbyr:

• en meningsfull og utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø
  • en utviklingsorientert skole
  • et ungt og entusiastisk personale

Tiltredelse etter avtale. Kvinner oppfordres til å søke.

Om arbeidsgiveren

Ryenberget skole er et tilbud til foreldre som ønsker at barna skal gå på en kristen skole, og eies og drives av Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK). Vi har høy lærertetthet, og de fleste klassene har to kontaktlærere. Det er ca 190 elever fordelt på 1.-10. trinn. De små klassene gir et godt miljø for læring. Vi er opptatte av å være en skole som ser hele mennesket og samtidig opprettholder et høyt læringstrykk. Våre satsingsområder er implementering av fagfornyelsen, lesing og vurdering for læring. Undervisningsinspektør vil være sentral i dette arbeidet.

Ryenberget skole, Enebakkveien 152, 0680 Oslo

Annonse: