Misjonsuka

Årets misjonsuke nærmer seg med stormskritt! Prosjektet Ryenberget skole støtter i år, er byggingen av et leirsted ved Titicacasjøen i Peru – Campel Sierra.

Vi gleder oss til en litt annerledes skoleuke med blikket vendt utover verden. Hver dag starter vi med fellessamlinger for hele skolen i kirka, vi har kafé i storefri og fredagen gjennomføres det tradisjonelle misjonsløpet. Det hele avsluttes med Skolens dag i kirken søndag 17.november. Kl. 11 er det misjonsgudstjeneste, etterfulgt av mange populære aktiviteter rundt omkring på skolebygget, som hver klasse arrangerer. 

Pengene som samles inn skal gå til å bygge møtesal, matsal, kjøkken, toaletter, få innlagt strøm og vann, til å lage parkeringsplass og jevne ut og styrke terrassene slik at en kan sette opp telt der når det er leirer. Om det blir nok penger, vil det også bygges noen hytter slik at leirdeltakerne kan sove inne. 

Det viktigste av alt er at ved å gi er vi med på å spre de gode nyhetene om Jesus til folk som ellers ikke har mulighet til å høre om han! I området hvor leirstedet skal bygges, er det mindre enn 2% som er evangeliske kristne. Det er NLM som gjennomfører prosjektet. 

Du kan være med å gi ved å vippse til nr.: 517660 (velg Kjøp og betal, merk betalingen med misjonsprosjekt), ved å bruke skolens kontonr.: 6060 05 45801, ved å sponse elevene under misjonsløpet fredag 15.november eller ved å komme på Skolens dag i kirken og være med på aktivitetene elevene har planlagt.