En annerledes, men fin høst

Et nytt år har så smått kommet i gang, og vi har en fin høst og se tilbake på, selv om det kanskje ikke ble akkurat som vi hadde ønsket. Noen aktiviteter som vi bruker å gjøre har ikke vært mulig å gjennomføre, andre ting måtte vi tilpasse situasjonen vi er i. Mens noen flotte hendelser ble til nettopp fordi vi måtte tilpasse oss.

Også i høst fikk vi markert Vennskapsuka. Ikke så mye på tvers av klassene, men vi fikk dansen blime-dansen i kirkerommet og 2. klasse laget vennskapsarmbånd.

8.klasse fikk igjen mulighet til å reise på leirskole på Bondal, og som alltid var dette en slager! Hele gjengen kom seg hele veien til Gaustadtoppen!

Gjennom høsten har utedager vært mer i fokus enn det bruker å være. Her er 5. klasse ute og lager kunst i naturen. Pandemien har også gitt elevene noen nye oppgaver i andre fag. Bare se de fine munnbindene «Design & redesign» laget!

Mens været ble mørkere ble det også mer koselig på skolen. I stedet for en misjonsuke, hadde vi misjonsuker. Og misjonsløpet ble gjennomført i mindre grupper.

Vi måtte tenke kreativt for å skape engasjement, og vi hadde LIVE-basar, jeg lot meg klippes av en modig 7.klassing og rektor Jørn tilbydde seg å farge håret rødt om vi fikk inn nok penger!

Mot jul ble det tradisjonelle juleverkstedet for hele skolen ble erstattet med mindre verksted i klasserommene. Og julegudstjenesten endte opp som en LIVE-sending med 3. klasse som forsangere i kirken.

Hvis du vil se mer av alt vi har gjort i høst anbefaler jeg å sjekke ut facebooksiden. Her er det mange fine blinkskudd fra høsten og vinteren!