Vi søker etter nye kollegaer

Vi søker grunnskolelærer/lektor/spesialpedagog i hel- eller deltidsstilling. Tiltredelse januar/februar.

Se utlysningen på Finn her.

Har du lyst til å utgjøre en forskjell? Ryenberget skole ser etter tydelige klasseledere som har et hjerte for elevens sosiale og faglige utvikling og lyst til å være med å utvikle skolen. Du motiveres av å være sammen med barn- og unge, og du har undervisningskompetanse i flere fag.

Ansatte ved Ryenberget skole må kunne identifisere seg med, og aktivt være med å virkeliggjøre formålet og det kristne verdigrunnlaget for skolen, slik dette er uttrykt i skolens verdidokument.

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert!

Helga Gaustad, konst. rektor, tlf 23210162, epost: helga.gaustad@ryenbergetskole.no